ohodnotit

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Další název:
Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw
Rok:
2019
Délka:
137 minut
Premiéra v ČR:
1.8.2019

Komentáře k filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 6
Venom_TomHardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2019
Rychle a zběsile: Hobbs a   Shaw spolehlivě naláká na   devátou část, která by   měla do kin přijít už   příští rok v květnu. Snad   se v ní dozvíme i „kdo je   tady ředitel“. Nebo že by   Morgan tohle letošní   dobrodružství kompletně   ignoroval, tak jako se   například v Marvelovkách   samostatná dobrodružství   superhrdinů častokrát ve   společných Avengers filmech   vůbec nezmiňují? Až už to   bude tak nebo tak, dodejme,   že třebaže se jedná o   spin-off, pořád platí, že   přes ty nedostatky bude   nejoptimálnějším místem   pro zhlédnutí kino IMAX.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2019
Kde jsou ty časy začátku   série 'Rychle a zběsile',   která divácky nadchla   natuněnými auty a   pouličními závody, podle   kterého se okamžitě   objevily snímky podobné. Po   tragické smrti předního   herce Paula Walkera se však   série začala ubírat jiným   směrem, až z toho vzniklo   nakonec úplně něco jiného.   Původní hvězdy série   vzešly do pozadí a v   popředí jsou jiní. Přesně   řečeno dva, kteří si   dokonce vysloužili i svůj   samostatný film. S onou   sérií však má snímek,   kromě jmen obou postav,   pramálo společného. Zato   šablonu subžánru buddy   movie kopíruje věrně. A tak   tu máme další dvojici   vzájemně se nesnášející,   kteří jsou nuceni   spolupracovat v boji proti   padouchovi, kterému by mohl,   co se týče tělesné   schránky, závidět i   Robocop. Spousta nešvarů,   spousta drsných hlášek,   přeefektované akční scény   a děj, který jako kdyby jsme   ho už někdy viděli. Máme   tu další virus ohrožující   svět, což je právě ten   důvod, proč se noví   hrdinové musí spojit, aby   všemu učinili přítrž.   Film je zábavný, svižně   akční, tedy vyloženě   popcornový, ale jinak   vypadá, jako kdyby byl   scénář napsán už někdy v   osmdesátých letech. K plusu   dnešní doby jsou pouze CGI   efekty a high tech hračičky.   Tenhle film zkrátka nemá   jinak čím překvapit,   čímž vede spíše ke   zklamání, než k nějakému   filmovému nadšení. Ční z   toho hlavně předvídavost   děje, takže divák v   podstatě jen sleduje, co a   jak bylo zrealizované. A to   je jinak vše. Nic než   obyčejný tuctový akční   film dle standartu dnešní   doby, který se v paměti   fanoušků série 'Rychle a   zběsile' nijak zvlášť   neuchytí.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.11.2019
Solidna akcna jazda...
Slusny akcny film na pozadi   F&F univerza.Zakladom   uspechu je dobra chemia medzi   dvojicou Johnson-Statham s   podarenymi humornymi   vlozkami.Akcne sceny su   solidne a velmi potesila Samoa   v zaverecnej scene /teda ak   nebola natocena na   Havaji.../.Trochu sklamal   Elba, ktory mi ako zaporak   nesedi a miestami pateticke   rozhovory a doraz na rodinne   hodnoty s trapnou omackou   okolo /v akcnom filme   zbytocne/.
Film   doporucujem.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2019
Takový oddychový akční   film s dobrým obsazením, ale   i přesto dost dlouhý..A   přes všechnu snahu po čase   nudí. Méně je více.
VojtusCZ
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2019
Hobbs a Shaw...
Tak tohle byla velice   zábavná a akční   oddechovka. Dvojice Johnsona   jako Hobbse a Stathama jako   Shawa byla více než   skvělá, a už od začátku   mě velmi bavilo je sledovat,   jak se před sebou neustále   předhánějí. Humor celkem   ušel a chvílemi jsem se i   dost zasmál. Akorát mě   velice mrzí, že ze série   založené na pouličních   závodech dělají film, kde   se jen bojuje a je tam   geneticky upravený záporák.   V celku to byla zábavná   "blbina" a dávám   filmu 7/10.
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.12.2019
Tak tenhle díl už s Rychle a   zběsile nemá nic   společného,možná trochu   při honičce v autě s   motorkami,akce docela dobrý   ,efekty taky i když některý   scény přehnaný,vadilo mi   trochu to kočkování dvou   hlavních hrdinů ,po   několikátý už to trochu   lezlo na nervy.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih142176minih142176Théo a Hugo (2016) [DCP] 
Théo et Hugo dans le même bateau n
minih30188minih30188Brutální Nikita (1997) [TV seriál] 
La Femme Nikita n
minih50427minih50427P.Ě.S.T. (1978) 
F.I.S.T. n
minih58621minih58621Max Manus (2008) 
Max Manus n
minih59155minih59155Max Havoc: Dračí kletba (2004) 
Max Havoc: Curse of the Dragon n
minih43430minih43430(Ne)šťastně až na věky (2006) 
Happily N'Ever After n
minih160277minih160277Vymazaný kluk (2018) 
Boy Erased n
minih20551minih20551Takový je byznys (1990) 
Taking Care of Business n
minih25966minih25966Stopy na Sitne (1968) 
n
minih4098minih4098Bílý policajt s černým srdcem (1990) 
Heart Condition n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Rychle a zběsile 8 (2017)

 Rychle a zběsile 8 (2017)
Rychle a zběsile 8 n
Fast 8
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Francie / Kanada / Japonsko
Režie: F. Gary Gray

(pokračování)

Rychle a zběsile 7 (2015)

 Rychle a zběsile 7 (2015)
Rychle a zběsile 7 n
Fast & Furious 7
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]

 Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital]
Rychle a zběsile 6 n
Fast & Furious 6
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Japonsko
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 5 (2011)

 Rychle a zběsile 5 (2011)
Rychle a zběsile 5 n
Fast Five
Žánr: akční / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)

 Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006)
Rychle a zběsile: Tokijská jízda n
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Justin Lin

(pokračování)

Rychle a zběsile 2 (2003)

 Rychle a zběsile 2 (2003)
Rychle a zběsile 2 n
2 Fast 2 Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: John Singleton

(pokračování)

Rychle a zběsile (2001)

 Rychle a zběsile (2001)
Rychle a zběsile n
The Fast and the Furious
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Cohen

(pokračování)

Hodnocení filmu

70.3 % (67)
7   - martin.stu
8   - LenC2
8   - Langley
5   - PORTER
8   - RM
7   - T2
9   - rimeon
7   - pigal
7   - MildaX
7   - Kycky
7   - Sanchez
3   - tomas.sulc
4   - terka69
8   - Scifista
7   - m.king
4   - ExpertRapt
9   - golia
8   - Gejsa
8   - gorous
10 - Lilisek

TV Program

ČT1 - Stín (1999) [TV inscenace]

13:05 - 14:05

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemná Brazílie - Divoký Pant...

12:40 - 13:30

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

11:55 - 13:20

79 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Vražedné záhady slečny Fishero...

13:05 - 14:25

9 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161237
Osobností: 654514
Fotografií: 619763
Plakátů: 297570
Obsahů a biografií: 147916

Poslední komentáře

Poseidon (2006)

Poseidon
Remake úžasného filmu   Dobrodružství Poseidonu. Na   originál to samozřejmě   nedosáhlo. I když po   vizuální a technické   stránce to bylo více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Devět životů (2004)

Devět životů
Béčkový videofilm, která   má slušnou porci akce. Nic   originálního na filmové   plátně, ale pár slušných   myšlenek to má.

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Poslední skaut (1991)

Poslední skaut
Ve své době výborná pecka.   Vtipné, Bruce Willis v   nejlepší formě, slušná   akce, dobrý příběh. V   současné době už to   trošku pokulhává, ale   určitě se na to vždycky   znovu rád podívám.

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Samé štěstí (1991)

Samé štěstí
Komik Martin Short,ktery zari   v teto komedii a je znamy   treba filmem Staci si prat zde   odvedl vcelku chvalitebny   vykon a sekundujici herci více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Dokonalý polibek (2018)

předčilo mé očekávání

Dokonalý polibek
Filmy, které se většinou   nikomu nelíbí, mě naopak.   Ovšem tentokrát se musím   ztotožnit s většinou.   Ještě že jsem na to nešel   do kina. více >

Autor: martinyk | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.132/0.108