Liam Cunningham

Povolání:
Národnost:
Věk:
58
Narození:
2.6. 1961, Dublin, Irsko
 

 

Životopis (biografie):

Liam Cunningham je írsky herec, ktorý sa narodil 2. júna 1961 v Dubline. Predtým ako sa stal hercom sa živil ako elektrikár. V polovici 80-tych rokov začal študovať herectvo. Vo filme debutoval v roku 1992 v úlohe policajta v snímke Into the West. Odvtedy stvárnil veľa divadelných a filmových postáv.

Filmografia:

Into the West (1992)
A Little Princess (1995)
War of the Buttons (1994)
Cracker-Best Boys (1995)
First Knight (1996)
Jude (1996)
Police 2020 (1997)
Falling for a Dancer (1999)
Shooting the Past (1999)
When the Sky Falls (2000)
Revelation (2001)
Dog  .....zobrazit více 


Novinka
Hodnotil/a jsem
Chci vidět
Komentoval/a jsem
Mám ve filmotéce
Kliknutím na plus můžete film ohodnotit, okomentovat, přidat do filmotéky nebo do chci vidět
 
Na první pohled, vidíte zda jste film hodnotili, komentovali, máte ve filmotéce nebo jej chcete vidět.
 
 
Filmografie: (řadit dle: roku | hodnocení)
Herec:
2020 
Vaše hodnocení:
minih173084 Way DownWay Down ... Walter Moreland [58] n
2019 
Vaše hodnocení:
minih171463 Zákeřná ebolaZákeřná ebola [TV minisérie] ... Wade Carter [57] n
2017 
Vaše hodnocení:
minih156242minih156242 24 hodin života24 hodin života ... Wetzler [55] n
2015 
Vaše hodnocení:
minih163672minih163672 Duše špiónaDuše špióna ... Hillsman [53] n
 
Vaše hodnocení:
minih133325minih133325 LadygreyLadygrey ... Angus [53] n
 
Vaše hodnocení:
minih138465minih138465 Mládí vůdceMládí vůdce ... otec [53] n
2014 
Vaše hodnocení:
minih122092minih122092 Let Us PreyLet Us Prey ... Six [52] n
 
Vaše hodnocení:
minih117337minih117337 NobleNoble ... Thomas [52] n
2013 
Vaše hodnocení:
minih104435minih104435 Kódované vysíláníKódované vysílání ... Grey [51] n
2012 
Vaše hodnocení:
minih79875minih79875 Nepřítel pod ochranouNepřítel pod ochranou ... Alec Wade [50] n
 
Vaše hodnocení:
minih72017minih72017 Hra o trůnyHra o trůny [TV seriál] ... Davos Seaworth n
 
Vaše hodnocení:
minih111839minih111839 Titanic - krev a ocelTitanic - krev a ocel [TV seriál] ... Jim Larkin n
2011 
Vaše hodnocení:
minih81962minih81962 Johanka v zajetíJohanka v zajetí ... anglický kapitán [49] n
 
Vaše hodnocení:
minih88188 Loupež v naprosté tměLoupež v naprosté tmě ... Liam [49] n
 
Vaše hodnocení:
minih72658minih72658 Pomáhat a chránitPomáhat a chránit ... Francis Sheehy [49] n
 
Vaše hodnocení:
minih66899minih66899 Válečný kůňVálečný kůň ... vojenský lékař [49] n
2010 
Vaše hodnocení:
minih71856minih71856 Black ButterfliesBlack Butterflies ... Jack Cope [48] n
 
Vaše hodnocení:
minih62584minih62584 CenturionCenturion ... Brick [48] n
 
Vaše hodnocení:
minih67040minih67040 InformátorkaInformátorka ... Bill Hynes [48] n
 
Vaše hodnocení:
minih51138minih51138 Souboj TitánůSouboj Titánů ... Solón [48] n
 
Vaše hodnocení:
minih80150minih80150 VyvrženciVyvrženci [TV seriál] ... prezident Richard Tate n
2009 
Vaše hodnocení:
minih58438minih58438 Harry BrownHarry Brown ... Sid Rourke [47] n
 
Vaše hodnocení:
minih57370minih57370 Krev: Poslední upírKrev: Poslední upír ... Michael Harrison [47] n
 
Vaše hodnocení:
minih57586minih57586 Turnaj zabijákůTurnaj zabijáků ... Powers [47] n
2008 
Vaše hodnocení:
minih49630minih49630 HladHlad ... Otec Moran [46] n
 
Vaše hodnocení:
minih46109minih46109 Mumie: Hrob Dračího císařeMumie: Hrob Dračího císaře ... Maguire [46] n
 
Vaše hodnocení:
minih53887minih53887 The EscapistThe Escapist ... Brodie [46] n
2007 
Vaše hodnocení:
minih50779minih50779 Northangerské opatstvíNorthangerské opatství [TV film] ... generál Tilney [45] n
2006 
Vaše hodnocení:
minih144116minih144116 Legendy Divokého západuLegendy Divokého západu [TV minisérie] ... Wyatt Earp [44] n
 
Vaše hodnocení:
minih42532minih42532 Zvedá se vítrZvedá se vítr ... Dan [44] n
2005 
Vaše hodnocení:
minih108162minih108162 Zkáza spolku gentlemanůZkáza spolku gentlemanů ... režisér [43] n
2004 
Vaše hodnocení:
minih38719minih38719 Karetní hráčKaretní hráč ... John Brennan [42] n
 
Vaše hodnocení:
minih88256minih88256 Mesiáš IIIMesiáš III ... Pace Tierney [42] n
2003 
Vaše hodnocení:
minih55194minih55194 KřivákKřivák [TV film] ... Hamilton [41] n
2002 
Vaše hodnocení:
minih60766minih60766 Klub únoscůKlub únosců ... John Power [40] n
 
Vaše hodnocení:
minih35421minih35421 Psí vojáciPsí vojáci ... kapitán Ryan [40] n
 
Vaše hodnocení:
minih107636minih107636 TrosečníciTrosečníci (2) [TV film] ... David Robinson [40] n
2001 
Vaše hodnocení:
minih49916minih49916 Rebel HeartRebel Heart [TV minisérie] ... Michael Malone [39] n
1999 
Vaše hodnocení:
minih48220minih48220 Prokleté dědictvíProkleté dědictví [TV film] ... Alec Cunningham-Reid [37] n
 
Vaše hodnocení:
minih36932minih36932 RKO 281RKO 281 ... Gregg Toland [37] n
1996 
Vaše hodnocení:
minih25486minih25486 Neblahý JudaNeblahý Juda ... Phillotson [34] n
1995 
Vaše hodnocení:
minih11845minih11845 Malá princeznaMalá princezna ... kapitán Crewe / princ Rama [33] n
 
Vaše hodnocení:
minih17200minih17200 První rytířPrvní rytíř ... Agravaine [33] n
1994 
Vaše hodnocení:
minih10341minih10341 Knoflíková válkaKnoflíková válka ... The Master [32] n
Mluví:
2012 
Vaše hodnocení:
minih106459minih106459 Zachraňte TitanicZachraňte Titanic [TV film] ... Vypravěč [50] n
Výkonný producent:
2011 
Vaše hodnocení:
minih88188 Loupež v naprosté tměLoupež v naprosté tmě [49] n
 
 
 

Fan klub

Black Butterflies (2010) Black Butterflies (2010) Black Butterflies (2010) Black Butterflies (2010) Liam Cunningham
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165339
Osobností: 660060
Fotografií: 638622
Plakátů: 307587
Obsahů a biografií: 151573
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Doktor na pokladnu (1972) [TV in...

Doktor na pokladnu
Četl jsem literární   předlohu Giuseppe D'Agata tak   si troufám tvrdit, že tahle   inscenace se docela povedla.   Podařilo se v ní to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Zatímco jsi spal (1995)

Zatímco jsi spal
Celkem prostinká romantická   komedie ale dobře natočená   a hlavně obsazená. Role Lucy   je jako psaná na tělo Sandry   Bullock. Ta odvedla svůj více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Komu patří pohár? (1960)

Komu patří pohár?
Krásné exteriéry zimních   Krkonoš a tehdejší   sportovní třídy na každém   rohu. Skromný   krátkometrážní film,   který byl oceněn na   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Babicovy dobroty (2008) [TV pořa...

Pan šlichta

Babicovy dobroty
Kulinářsko-rétorické orgie   v podání J. Babicy na tv   NOVA. Nekonvenční "zábava"   této stanice která hlavní   postavu své "show"   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Chlapci a chlapi (1988) [TV seri...

Chlapci a chlapi
Docela by mě zajímaly   názory herců na jejich role   nyní po převratu ... co   vím, tak Kyslík má   dodneška se svojí rolí   problém. Rutkaj více >

Autor: New | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.064/0.036