ohodnotit

Měsíční svit [TV seriál]

Moonlighting

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
45 minut, 66 dílů, (1985–1989)
„Z bohatého majetku modelky Cybill Shepherdové náhle nezbylo nic. Zůstala jí pouze malá detektivní agentura se svérázným vedoucím - Brucem Willisem.“

Komentáře k filmu Měsíční svit

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 8
artcrime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2005
proste nemam slova jak to je   dokonaly..uz se z tohodle   serialu stal kult
Nikii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.11.2013
Dobrý detektivní seriál s   Brucem Willisem. Jeho hlášky   jsou velmi vtipné a Maddie je   sem tam trošku zapšklá, ale   i tak jsou to další dvě   skvělé dvojice.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Skvělí seriál a velmi   dobře obsazen je to moc   dobře natočeno a jednotlivé   dili vás nezklamou.Ve své   době trhák.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Začínající Bruce ,   krásná Cybill , plno   hlášek a romantických   chvilek , v seriálové   tvorbě rozhodně nadstandart   , který neurazí a pobaví i   dnes. Jen škoda , že tento   seriál žádná naše TV už   dlouhou dobu nedávala , opět   bych si našel čas a nenechal   si jej ujít. 80%
Milicent
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2011
..to je asi věkem..
Já se ohromně bavím jako   kdysi..je to ohromná úleva   proti těm strašně se   vážně tvářícím a   vlastně pořád stejným   krimi seriálům, kde je   hlavně důležirý pohled na   co nejvíc naturalisticky   zabrané pitvy, hnijící   nebožtíci buď celé nebo   kusy jejich tělo..čím víc   hnusnější, tím   lepší..Chci se u televize ,   když si u í sednu, hlavně   bavít, když chci zvracet,   pustím si zprávy!
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Docela slušná seriálová   zábava, která místy   jiskří kvalitním humorem.   Překlad názvu Měsíční   svit je chybný, správný   název v přeneseném významu   je Melouchaření.
RM
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.3.2014
Mno, je na tom vidět   stáří. A Bruce se mi víc   líbí, když toho moc   nenamluví, než když mele   tak, že nestíhám   poslouchat. Jinak Cybil to tam   moc sluší.
martas_v
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.5.2010
Ve své době super seriál,   ale dnes bych se k němu asi   těžko vrátil. Bohužel   kvalita dílů šla s časem   dolů a ke kenci se na to   nešlo už vůbec dívat.   Škoda, potenciál zde byl.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih28184minih28184Mumie se vrací (2001) 
The Mummy Returns n
minih20277minih20277Špinavá dohoda (1986) 
Raw Deal n
minih40649minih40649Mlha (2005) 
The Fog n
minih40179minih40179Hrdina Černého moře (1953) 
Admirál Ušakov n
minih19744minih19744Strakonický dudák (1955) 
n
minih10212minih10212Kickboxer 2 - Cesta zpět (1991) 
Kickboxer 2 n
minih17271minih17271Přepadení 2: Temné území (1995) 
Under Siege 2 - Dark Territory n
minih25023minih25023Šerifové (1998) 
U.S. Marshals n
minih25886minih25886Blade (1998) 
Blade n
minih8207minih8207Herkules v New Yorku (1970) 
Hercules in New York n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.4 % (117)
8   - curil
6   - jarda53
8   - Veronika42
7   - hvezdyn
9   - pataamat
7   - jmenuji.se
7   - Prasoid
9   - BinLADIN
6   - Serpentina
5   - RM
3   - Krikri
9   - payo1555
2   - karlosphon
6   - seagal
6   - catamount
7   - Charlie35
8   - satyr
6   - lion71
10 - Tom_Hardy
7   - Faye

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

22 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Emoce a my (2013) [TV pořad]

19:15 - 19:40

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

18:50 - 19:30

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - HLAVNÍ ZPRÁVY

18:55 - 19:55

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166858
Osobností: 662057
Fotografií: 651658
Plakátů: 313346
Obsahů a biografií: 153801

Poslední komentáře

9. rota (2005)

9. rota

9. rota
Podle mne jeden z nejlepších   ruských válečných   filmů.Děj i režie nemají   mnoho chyb,ale samozřejmě je   to i věcí názoru.   Doporučuji ke shlédnutí.

Autor: Vladajanis

Raubíř Ralf a internet (2018)

Ralph, Vanellope a hromada Barbie...

Raubíř Ralf a internet
Pokracovanie animaku je opat   natrieskane popkulturnymi   odkazmi, v ktorych si "to   svoje" najdu vsetky vekove   kategorie.Riesenie momentalne více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

365 dní (2020)

365 dní
Tako polská verzea odpověď   na padesát odstínů šedi,   temnoty a svobody s italským   nádechem. Anna Maria   Sieklucka není uplně   sexbomba více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Indiana Jones a poslední křížová...

Indiana Jones a poslední křížová výprava
Ze serie filmu s Indiana   Jonesem jsem sice hodnotil   nejvýše ten první   (Dobyvatele ztracené archy)   protože to byl ten původní   kámen, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

O mé rodině a jiných mrtvolách (...

O mé rodině a jiných mrtvolách
Tento sitcom stvořený   stanicí Prima je jeden z   nejstupidnějších seriálů   jaký se kdy u nás   "podařilo" natočit a   nezabránila tomu ani více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.119/0.104